Campagnes Hely

Hely is opgericht door PON & NS om mobiliteit te verduurzamen, de leefbaarheid in steden te verbeteren en reizigers flexibiliteit te bieden. In tegenstelling tot de meeste deelvervoeraanbieders richt Hely zich niet op één specifiek vervoermiddel, maar wil het de gebruiker gemakkelijk maken door alle soorten deelvervoer aan te bieden via één app. Zoals e-bikes, deelauto’s en elektrische bakfietsen. Het doel is om het gebruik van duurzaam deelvervoer net zo gemakkelijk en toegankelijk te maken als het gebruik van een eigen fiets of auto.

Animated Abri Advertising
Hely breidt uit! Naast de logistiek gelegen pick-up hubs is er nu ook de mogelijkheid vanaf diverse treinstations gebruik te maken van de electrische vervoersmiddelen van Hely. Om nieuwe gebruikers vanuit OV te trekken, heeft Brandiacs diverse geanimeerde Abri’s ontworpen, gericht op specifieke stations in Amsterdam en Rotterdam. Hierin hebben we in 5 seconden uitgelegd hoe snel en makkelijk het is een account aan te maken en de pick-up spot te vinden.

Beeldbank
Voor Hely hebben we diverse promotionele shoots gedaan, waarbij het versterken van de locale stadse identiteit geboost werd. Gemak en verantwoord tegelijk, een prachtige en pakkende boodschap. Herkenbare stedelijke landmarks werden vastgelegd met een sterke urban life fibe voelbaar bij de afgebeelde gebruikers. Tegelijk zijn deze beelden promotioneel in te zetten voor het merk en type voertuigen dat Hely binnen het wagenpark voert. We hebben hiermee een sterke beeldbank gebouwd waar Hely lange tijd kan putten.

 

Communication is key

OPDRACHTGEVER
Hely Electric Mobility, Amsterdam
OPDRACHT
Advertorial & promotional photography | Animated advertising

Bekijk meer projecten

Laten we samenwerken

WE LEREN JE GRAAG KENNEN

We zijn enorm nieuwsgierig naar jouw wensen, doelen en verhalen over jouw onderneming. Moet je zichtbaarheid vlotgetrokken worden? …en heb je concrete ideeën die je graag door ons laat uitwerken? Of heb je juist geen idee waar je moet beginnen? Laat van je horen! Wij zullen ervoor zorgen dat jij scoort!